Antwerpen/Turnhout
Tel: 03 555 97 82

De SnörEx® is een mondstuk dat op maat wordt vervaardigd. De SnörEx® stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan, daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

Naast de blauwe SnörEx is er ook een roze variant: de SnörEx® LadySnore, speciaal voor vrouwen.

Hoe gaan wij u helpen?

Kosteloze eerste consultatie

Tijdens het intakegesprek worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. U kunt vervolgens beslissen of u graag door ons geholpen wenst te worden.

Hulp op maat

Als tijdens de consultatie blijkt dat wij u kunnen helpen dan maken wij afdrukken van uw boven en onderkaak en wordt er door ons team een mondstuk voor u op maat vervaardigd. Binnen 2 weken kunt u uw mondstuk ophalen.

Nazorg

Tijdens de laatste consultatie ontvangt u instructies voor gebruik. Indien nodig wordt uw mondstuk kosteloos aangepast. Daarnaast kunt u ons altijd bellen of mailen voor extra informatie.

Sluit Menu

Aanmelden kosteloos eerste consult

Vragen over de SnörEx®

Maak afspraak reparatie SnörEx®

Doe onze gratis online apneu-test